Kees is boos
Door: Rino langosta
Blijf op de hoogte en volg rinus
31 Mei 2014 | Spanje, Vilalba dels Arcs
Ik dacht dat ze al vol waren want ze knipperde(ik weet wel beter) dus geen gepiep vandaag,Kees was ineens verdwenen het bleek dat hij al weg was gegaan,jammer.
Ik heb evengoed lekker gelopen vandaag ,redelijk weer en om 02.00 al in de alberque,de hospitelera was nog aan het dweilen dus even wachten.
Ik dacht ik ga even het dorp in maar binnen 5minuten had ik het hele dorp gehad,dat wordt weer een enerverende avond,ik ben blij met een aantal boeken op mijn iPad ,anders verveel ik mij de pokke.
Het gaat nu wel erg snel dat Compostela dichterbij komt en ik ben blij dat ik mijn meissie weer ga zien,het is prachtig om te doen maar ik ben er wel achter dat zo lang van huis eigenlijk niks is voor de Kreeft,en het gebrek aan privacy begint mij ook op te breken,alles gebeurd op 1vierkante meter als je uit bed komt,als je bukt zit je met je neus in een ander zijn bilspleet,de badkamer deel je met ontelbaar veel mensen die allemaal erg graag willen dat jij opschiet,eigenlijk ben ik een verwend stuk vreten,daar ben ik nu wel achter,IK WIL COMFORT ,maar ik weet nu wel wat de camino inhoudt en dat is een prachtige ervaring.
Ik ga kijken wie ik vanavond weer de boom in kan jagen(heerlijk)
Hasta manana
31 Mei 2014 - 15:30
Nick:
Mooie avonturen rinus.
Zit er bijna op geniet er nog even van.
Straks weer comfortabel wassen dweilen koken.....
31 Mei 2014 - 15:36
Francis:
Ha ha je krijgt het weer voor elkaar om iemand op stang te jagen. Nou, de laatste loodjes Rien, nog even en je bent bij je bestemming. Wij gaan zo naar ING gezellig, gaan we al wij terug zijn nogmaals over doen maar dan ben je er gezellig bij xxxxx -
31 Mei 2014 - 16:30
Coby:
Hey Rinus
Ik geniet van je verhalen,heerlijk!!
Is goed voor een mens af en toe weer eens weten hoe fijn t thuisfront is!
Nog ff en je kunt weer onder je eigen douche!! En languit in je bed liggen!
Zet em op!! Laatste loodjes!!
Groet Coby -
31 Mei 2014 - 20:23
Elzo:
He Rinus,
Tussen de regels door lees ik dat Rinus, Rinus is tegengekomen is en dat zijn streken terug zijn.
Fantaseren en de werkelijkheid zijn twee verschillende werelden en blijkt uiteindelijk niks met elkaar gemeen te hebben. Wij begrijpen elkaar en dat kan alleen als de emoties zelfde ervaringen hebben ondergaan.
Heerlijk om te lezen dat "Oost west thuis best" in je gedachten speelt en dat je deze avontuur met een gerust hart zo meteen thuis los kan laten en met een mooi gevoel je gedachten en foto materiaal kan voelen en bekijken. Je mag nooit meer aan je zelf twijfelen als mens want voor ons ben je nog steeds onze rots in de branding. Wij missen je nog steeds in de ploeg en wij waren blij dat je nog 17 maanden extra met ons mocht delen. Ik hoop dat de tranen en emoties in je opkomen bij dit verhaal want anders moet ik het alleen verwerken bij het feit dat ik je mis!
Dikke knuf Elzo.
31 Mei 2014 - 21:51
Terence:
Om even aan te vullen van Elzo............Rinus is erachter gekomen hoe goed hij het had bij ons....Comfortabele kazerne, Comfortabele collega's en een Comfortabele kamertje waar hij z'n streken aan het uitdachten was.
En inderdaad, Rinus is Rinus tegengekomen en wij hadden er vandaag nog over met de jongens op Z. Iedereen zei hetzelfde, dat het goed was dat jij deze tocht ging doen, om rust in je lichaam te vinden en jezelf te leren kennen..........daarom ga ik tzt ook die loop doen......however (even in het engels).......ik zal dan gaan proberen, om de onherstelbare schade en internationale breuk die jij heb veroorzaakt tussen landen met diplomatieke schendingen van de mensenrechten......door het getreiter van jou.......weer te kunnen maken, zodat al deze zwaar getraumatiseerde lopers en bewoners, straks op een normale manier nog van hun oude dag kunnen genieten, zonder snachts wakker te worden, badend in zweet ivm dat ze een nachtmerrie hadden om jou weer tegen te komen op een donkere regenachtige mistige nacht op het caminopad :-).......en dan nog niet eens te spreken over al de dieren, die het vertrouwen in de mensheid nu helemaal hebben verloren, nadat ze met jou in aanraking zijn gekomen :-)
Vandaag nog een leuk brandje gehad op 11 hoog met slachtoffer en het frapante was, dat Zebra enkele dagen geleden op hetzelfde adres een reanimatie heeft gehad met de andere bewoner......!!!!!!!!
Geniet van de natuur en probeer alle levende wezens met rust te laten.
Groeten T -
31 Mei 2014 - 22:05
Frans En Rins:
Boef!!! Als de Stekkerpolitie langskomt ben je vies de pineut, lollll. Kees zal nu wel extra vroeg in de Compostella zijn omdat ie natuurlijk vet door had dat jij hem aan het saboteren was:). Be cool, be strong! Xxx -
01 Juni 2014 - 02:51
Pauline:
Hee Buum... wat zal je in goede conditie zijn !
Goed te lezen dat jouw benen het pad van de Camino blijven lopen maar jouw hartje alweer op weg naar huis...
xxx -
01 Juni 2014 - 10:41
Lia:
Hey Rien
Wat een geweldige respons krijg je van "Zebra". Lig in een deuk! Maar ze kennen je goed! Iedereen mist je! Fijn om je snel weer gewassen en geschoren te zien, spreken, knuffelen.
Zet 'm op voor de laatste loodjes.
X Lia -
01 Juni 2014 - 11:34
Jan:
hoi frans de visser????
ben weer in Utrecht geweest, daar was de klacht van kees al binnen gekomen , twee geven je een gele
kaart maar die derde gleed weer onder tafel van het lachen Ik heb wel tegen die zakkenvuller gezegd dat ik niet meer langs kom,dat vonden ze wel fijn want ze hebben het er de afgelopen tijd erg druk mee gehad om deze verhalen en belevenissen te verwerken (maak je zelden mee zei hij nog)
Ik vond het hartstikke leuk je gesproken te hebben en het camino gevoel kwam gelijk boven drijven.
Nou nog een paar dagen wandelen,stukkie recht door en dan stoppen bij het water.
Geniet er nog maar even van en veel succes ga je spreken
groetjes jan en jose -
01 Juni 2014 - 14:50
Gary:
Je verhalen zijn ontzettend leuk om te lezen! Geniet van de laatste loodjes en het avontuur wat je nog gaat beleven.
Veel succes!! Tot snel
Gary