Kloteweer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van rinus kreeft - WaarBenJij.nu Kloteweer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van rinus kreeft - WaarBenJij.nu

Kloteweer

Door: Rino langosta

Blijf op de hoogte en volg rinus

13 Mei 2014 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen bij het vertrek regende het pijpenstelen,nou dat beloofd wat,ik had 26 km,s voor de boeg.
Maar niet mauwen ,de camachen uit de tas ,hulp gevraagd bij het omgooien van de poncho( plurisding) en lopen maar.
Het vertek was erg vroeg vanmorgen doordat iemand het nodig vond om om 6uur op te staan,een of ander maf mens uit Australië die gisteravond al vertelde dat ze het leuk vond om erg vroeg te vertrekken,maar ik neem wel mijn petje af voor haar,helemaal alleen en met haar 74flikt ze het toch maar.
Ik ben met het ontbijt even weggelopen ,ze zat pap te eten maar ze spuugde het steeds terug in haar bord,een beetje vies.
Om 07.15. Ging ik op weg naar laredo een leuke badplaats,en de route ging de hele dag omhoog en omlaag.
Nu zit even op het terras aan een cervesa met een tapas aan zee ,erg weinig meegemaakt vandaag het enige noemenswaardige voorval was dat ik langs een kapsalon liep en automatisch kijk je als man toch even naar binnen,er zwaaide iemand naar dus vriendelijk als ik ben zwaai ik terug,dat had ik beter niet kunnen doen,ik liep met mijn kop tegen een paal op,de dames in de kapsalon hadden de dag van hun leven ,ik werd net niet uitgelachen,maar dat gebeurd geen tweede keer.
Ik ga nu mijn was doen in de wasmachine,gisteren op de hand is geen succes ,ik trok vanmorgen een schoon shirt aan en dat stonk nog een beetje(veel) en ik heb een hekel aan luchtjes.
Ik geniet intens van alle reacties,ga vooral zo door.
Tot het volgende schrijfsel

• 13 Mei 2014 - 16:19

Nick:

Leuk die verhalen Rinus.
    Succes voor je t weet ben je er!
    Je stond iig mooi voor paal hahaha
    Nick

• 13 Mei 2014 - 18:40

Marco Duivestein:

Ja Rinus niet lopen mauwen jij wilt toch zo graag........ ;-)
    Heerlijk toch om iemand zo pap te zien eten.
    Geeft je dat geen herinneringen aan Z met die varkens van de b-ploeg aan tafel. whahahah
    Ja erg suf om niet eerst voor je te kijken voordat je zwaait naar de dames uit de salon.
    ( gelukkig niet mijn blikkie)

Ja Rinus vergeet niet af en toe iets te wassen.
    Ik dacht dat er hier een El Ninio voorbij kwam.
    Maar snap nu dat jij dat was.

Succes met wandelen amigo.
    en doe je bril op schele.

kus van Duif x

• 13 Mei 2014 - 19:13

Terence:

Jaaaaaaaa Rinus,

Niet zeuren als een ouwe zak.......JIJ wilde lopen, dan ga je ook lopen :-)

Ik heb trouwens van Marco gehoord, dat hij heel erg graag naar de B-ploeg wil, nadat Theo post het licht had gezien toen hij een paar dagen op de B-ploeg had vertoeft. Het grote voordeel van de B-ploeg is dat wij s'ochtends met mes en vork eten, en niet uit een trog zoals de A-ploeg hahahahahaha.

En dat je met de harses tegen een paal loopt.........geen medelijden. Een ding is zeker, je heb vandaag voldoende dames gezien. Dus tot nu te heb je ontmoet: 2 Zwitsers, 1 Geit, 1 Hulk en een ouwe taart van 79.

Groeten T

• 13 Mei 2014 - 19:26

Elzo:

He Rinus,
    Komende dagen wordt het in Nederland mooi weer en ik ga genieten in mijn tuin met een biertje.
    Ik zal stiekem op je proosten!
    Elzo.

• 13 Mei 2014 - 21:10

Ingrid:

Haha je straf stiekum kijken naar andere vrouwen..... God straft onmiddellijk...!! En nu ben je nog maar een week weg. Luf you xxx

• 13 Mei 2014 - 21:20

Wessel Slagter:

Geiten, Zwitsers, ouwe wijven, overstekende lantaarnpalen, en ik weet toevallig dat je in het verleden wat met een wipkip en een schaap hebt gehad. Maar ik weet ook zeker dat je het naar je zin hebt, petje af ouwe, ik ben trots op je. Ik doe het je niet na. Ja, op de motor.
    Wie weet wat er nog allemaal gaat gebeuren. Hou je haaks jongen.
    Groeten uit het zonovergoten Purmerend.
    Vergeet nog bijna die ijsbeer op de Rooseveldtlaan........

Groeten Wessel, ik lees het vervolg weer.

• 13 Mei 2014 - 21:22

Frank:

hallo Rien

Regen en pijpen en stelen gaat niet samen dus je kan beter gaan wandelen in mooi weer,
    en genieten zonder een kapsalon en bijbehorende palen dan sta je ook niet voor paal.
    Zo te lezen houden de spiertjes het gelukkig goed en verdeel je de afstanden beter zo.
    maar ik doe het je nog steeds niet na al ben ik 74 jaar en spuug ik de pap terug!
    Ps ik heb het strandhuisje rondom even bij geschept en het schotje ingegraven.
    het heeft flink gestoven.
    geniet van je loop en houd alles heel!

groet vriend Frank.

• 13 Mei 2014 - 22:32

Marco Bond:

Hoi Rinus,
    Wat een avontuur. Leuke verhalen.
    Gelukkig ben je niet bang voor een beetje regen.
    Maar ik weet hoe het voelt. Afgelopen vrijdag de Kennedy mars gelopen. Begon goed.
    Eerste 50 km droog. Alleen de laatste 30 km alleen maar wind veel regen en modder.
    Maar we hebben het weer overleeft. Geniet ervan Rinus en hou je voeten heel en tussen je benen goed glad geschoren.
    Grtz Marco

• 13 Mei 2014 - 22:47

Lia:

Hoi Rien
    Even berichtje. Weet je..... Zie dat je blog 3402 keer is bekeken! Wauwwwww
    Je wordt nog een BN-er. Om het spannend te maken voor de lezers loop je stiekum expres tegen die lantaarnpaal. Ha ha suffie. Zet 'm op Rien. Je gaat goed.
    Toi toi XXX Lia

• 14 Mei 2014 - 11:05

Rinske Scholten:

Je laatste post heeft een hoog Louis-de-funes-gehalte!
    Stay cool 8-) !
    Huggy, Rins

• 14 Mei 2014 - 11:55

Ton:

Hoi Rinus,

Ik heb voor de gehele route allemaal acteurs ingehuurd, de Hulk was er een van, maar die vrouw uit Australië ( was wel een dure ) heeft het heel goed gedaan.....

Blijf opletten, vooral onder de bedden, eens zullen er een paar stevige handen je enkels vastgrijpen en jij net zoals ik met een levenslange trauma blijven zitten.

Veel wandelplezier vandaag

Groeten, Ton

• 14 Mei 2014 - 18:42

Liesbeth Van Der Oord:

Nou Rinus nog 1 keer ergens tegenaan lopen en we sturen je een helm toe. Je schrijft het zo leuk dat je er niet bij hoeft te zijn om dubbel te liggen. Zien het helemaal voor ons. Hopelijk is het wat beter geworden wat het weer betreft. Ik vraag me af of je nog steeds het Zwitserse tempo aanhoud of dat je nu andere wandelmaatjes hebt gevonden.
    Ik moet zeggen ik neem me petje voor je af want je bent er toch maar aan begonnen. We kijken elke dag of je al weer wat hebt gepost. We blijven graag op de hoogte.
    Groetjes Liesbeth

• 14 Mei 2014 - 19:31

Je Moeder:

Hallo lieve zoon,
    Ik volg je over de wereld en denk iedere dag:
    "Waar zit mijn Kreeft?.
    Wat voor avonturen maakt hij mee?".
    Kijk voortaan wel uit bij kapsalons met mooie vrouwen, want dan stoot jij je kop.
    Ik hoop geen grote schade an je neus, want je weet:
    "Wie zijn neus stoot is de pineut".
    Veel liefs en een knuffel van
    je moeder en Wim

• 14 Mei 2014 - 20:23

Rien Jan:

Oh wat erg , hoe was het met die paal ? En dan had je nog wel je petje af.
    Wat een leuk reisverslag ! Ik loop in gedachten met je mee > Geniet van het leven ouwe strompelaar
    grote groeten Rien Jan

• 14 Mei 2014 - 22:07

Rens:

Hallo baas,

Eindelijk de site weer gevonden, en met genoegen.
    Nog steeds onderweg, geen extra treinreizen nodig gehad (of durf je dat niet meer te beschrijven?), en eindelijk verder met deze geweldige avontuur.
    Alleen hoe is het met de kuitjes gegaan vandaag?...... Ik begrijp dat je nooit wil luisteren naar jongeren maar ben erg blij dat je de wondersokjes nu dan toch draagt of gaat dragen!
    Rinus, veel succes met wandelen en vanaf nu dan ook paaldansen, ben benieuwd naar de volgende belevenissen.

Groet Rens W.

• 15 Mei 2014 - 20:17

Rense:

leuk je verhalen ik heb ze achter elkaar gelezen en heb zitten lachen geniet er van het staat als een paal boven water dat je haalt gr boer uit zunderdorp